Výsledky 23. ročníku O nejlepšího sportovce

30.06.2018 12:00

Stalo se téměř pravidlem, že na závěr školního roku se všichni sejdeme v kulturním sále na Starém Jičíně, abychom se dověděli, kdo je nejlepším sportovcem naší školy. Nejdříve jsme vyhodnotili dopolední program, kdy se naši loučící deváťáci postavili v tělocvičně proti učitelům. A musíme holky a kluky z devítky pochválit. Ve volejbalovém zápase s učiteli svedli velmi vyrovnaný boj. Byly vidět opravdu volejbalové výměny, ze kterých měli radost nejen diváci, ale hlavně samotní hráči. Nakonec učitelé zvítězili 2:0 na sety. Ve florbale šlo do tuhého. V normální hrací době zápas skončil remízou a o výsledku rozhodla trestná střílení. V nich šťastnější byli opět učitelé. 

V rámci vyhlašování jsme ocenili ty sportovce, kteří se nejvíce zasloužili o reprezentaci naší školy. A nebylo jich málo. Po účasti v okresních kolech, jsme byli rádi, že jsme získávali krásná umístění i v krajských kolech. A dokonce můžeme opět po roce hlásit účast i v kolech republikových. Konkurence byla díky tomu velice vysoká.

A tady přinášíme konečné výsledky:

1. stupeň:

1. místo: Agáta Horutová a Lukáš Hasal                 

2. místo: Aneta Vavříková, Petr Závada, Patrik Zelenka a Tomáš Sládeček           

3. místo: Vendula Varyšová                                              

2. stupeň:

1. místo: Blažena Orlitová a Jakub Zdražil

2. místo: Zuzana Hrňová a Martin Hrubý

3. místo: Štěpánka Dubcová a Martin Hub

 

Nejsportovnějšími třídami se staly 5.A a 7.A.

Doufejme, že v příštím školním roce se dětem bude dařit stejně jako letos, abychom se mohli všichni společně opět sejít. A radovat se ze získaných úspěchů, ale i snahy, elánu a chuti sportovat (fotogalerie).

Pěkné prázdniny přejí Kateřina Horutová a Libor Petráš