Týden v přírodě

24.06.2019 17:27

Ve dnech 17. – 21. 6.2019 se uskutečnil dlouho očekávaný Ozdravný pobyt 2., 3. a 4.tříd, a to v rekreačním středisku Permoník v Novém Hrozenkově. Už při nástupu do autobusu bylo zřejmé nadšení a těšení dětí, chuť poznat nová místa a zážitky. O zábavu a pestrý program se společně staraly paní učitelky 1. stupně naší školy a tým mladých instruktorů. Mnohými aktivitami prolínalo hlavní téma – Piráti. A přesto, že ne všechny dny byly slunečné, pro zúčastněných 103 dětí těch zážitků přišlo opravdu víc než dost: turnaje ve fotbale a vybíjené, Popletená olympiáda, diskotéka, stavění lesních domečků, stezka odvahy, branný lesní závod. Malí piráti stačili namalovat pirátská trička, vyrobit pirátskou vlajku, vymysleli pokřiky i hymnu. Nechyběly hry Laser, Riskuj či Pirátský kvíz. Odměnou za splněné úkoly u jednotlivých disciplín bylo získávání perel.

K dobré náladě významnou měrou přispělo i výborné jídlo (soudě podle nekončících řad na přídavek chutnalo snad úplně každému), prima ubytování a malebné okolí s krásnými výhledy.

Příjemné prožitky byly umocněny užíváním si volného času s kamarády v době odpočinku, stolními hrami, povídáním, čtením pohádek, sdělováním zážitků při společném usínání. Přesto, že se všichni těšili domů, doufáme, že jim krásné zážitky ve vzpomínkách zůstanou na dlouhou dobu (fotogalerie).

Učitelky I. stupně