Stříbrná vybíjená

18.04.2016 15:29

V pátek 15. dubna se konalo v hale ABC v Novém Jičíně okresní finále ve vybíjené pro žákyně 4. a 5. tříd, do kterého se probojovalo také naše družstvo. Čekalo nás celkem 5 velmi vyrovnaných soupeřů a my jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. Což se také potvrdilo.

Nejdříve jsme narazili na ZŠ Milady Horákové z Kopřivnice. Ukázalo se nakonec, že to byl soupeř nejtěžší a my jej nedokázali porazit. Prohráli jsme a šli jsme s odhodláním na další zápas, který jsme odehráli se Frenštátem. Ten jsme jasně porazili. Čekala nás Studénka, nad kterou jsme po velkém boji vyhráli. Chtěli jsme medaili, věděli jsme, že musíme porazit zbývající dvě školy. Nejdříve ZŠ Alšova z Kopřivnice. Podařilo se a my opět vyhráli. V posledním zápase se ZŠ Komenského Odry jsme se přetahovali o vítězství do poslední minuty. Dokonce se nastavovalo a v prodloužení se nám podařilo štěstí přiklonit na svou stranu a my zvítězili. Tím jsme dokázali získat stříbrnou medaili a být druhou nejlepší školou v celém novojičínském okrese. Ale byly to nervy!

Poděkování za vzornou reprezentaci naší školy si zaslouží tato děvčata: Štěpánka Dubcová, Zuzana Hrňová, Barbora Losertová, Jolana Polášková, Leona Kubálková, Klára Čekalová, Tereza Konečná, Blažena Orlitová, Markéta Bělíčková, Adriana Šemberová, Cecílie Haywardová, Kristýna Buchalová a Adéla Pospěchová. Po stříbrné medaili kluků, kterou získali před 14 dny v Bílovci, je to další velký úspěch letošních čtvrťáků a páťáků. A můžeme si jen přát, aby se jim dařilo i nadále a pokračovali v těchto úspěších (fotogalerie).

Katka Horutová