Sportovní den ve školní družině

21.06.2018 17:25

Milí kamarádi,

neúprosně se nám blíží konec školního roku, a tudíž se budeme loučit i s dětmi ve školní družině. V pátek jsme se tradičně sešli v naší tělocvičně, kde si všichni společně zasoutěžili. Stalo se již tradicí, že si děti vyzkouší několik zajímavých disciplín a soutěží tak mezi sebou. Jak je vidět na jejich tvářích, vždycky se pobaví a hlavně si to užijí. A o to nám jde, aby byly děti spokojené a odnesly si plno zážitků.

Takže se od klasického shazování plechovek míčky, přes skákání v pytli, skládání maxipuzzle, ocitly na pláži nebo u rybníčka, popřípadě vyzkoušely svou rovnováhu na malých chůdách nebo se snažily trefit míčkem na cíl, popřípadě shodit kuželky bez pomoci rukou.

Je třeba poděkovat děvčatům z druhého stupně (Z. Hrňová, E. Orlitová, K. Čekalová, B. Losertová, A. Tobolová, M. Mikešová, V. Vilášková a M. Vahalíková), která si našla čas na své malé spolužáky a pomohla nám na jednotlivých stanovištích.

Ještě jednou děkujeme, možná se jim vybavily chvíle, strávené kdysi ve školní družině. Čeká nás ještě cesta za pokladem, na niž se také těšíme. Přejeme Vám všem, abyste si řádně přes prázdniny odpočinuli, jak děti, tak rodiče a ve zdraví se nám vrátili zpátky v září. Mějte se moc hezky a užívejte společných chvil! (fotogalerie)

Za školní družinu Renáta Gašperiková