Sportovní aktuality

04.02.2018 21:00

S koncem 1. pololetí přinášíme pár zpráv ze sportovního života naší školy. Nejdříve naše starší žákyně v okresním finále házené v Kopřivnici obsadily 3. místo, když s vítězem ZŠ Jubilejní Nový Jičín remizovaly. Ale bohužel v prvním zápase prohrály se ZŠ Emila Zátopka Kopřivnice o dva góly, což nakonec rozhodlo. Naši školu reprezentovaly: Zuzka Hrňová, Blaženka Orlitová, Barča Losertová, Lucie Jančíková, Markéta Bělíčková, Eliška Burianová, Adriana Šemberová, Sára Pituchová a Jana Volková.

Další zpráva se týká školního turnaje ve volejbale, kterého se zúčastnila čtyři družstva z devátých tříd. Nakonec se nejlepším týmem stalo družstvo 9.B, které hrálo ve složení: Jessika Sadílková, Robin Raška, Marek Doubravský, Adéla Doubravská, Tomáš Novotný a Nikola Štramberská. Na 2. místě skončila 9.A a na 3. místě druhé družstvo z 9.B (fotogalerie).

A ještě vám dlužíme jednu informaci. Výhercem anketní soutěže Vánoční laťky se stala Anička Ocásková z 5.A, která se se svým tipem téměř na centimetr přesně přiblížila nejlepším skokanským výkonům na Vánoční laťce.

Kateřina Horutová