Spaní ve školní družině

08.11.2017 20:52

Milí žáci a rodiče,

opět jsme se v sobotu rozloučili po prožití našeho oblíbeného spaní ve školní družině. Každý rok se na tuto akci těšíme a tentokrát jsme se spolu v pátek odpoledne sešli v naší Halloweenské školní družině. Plní očekávání jsme se si připravili věci na přenocování a pak se pustili do tvoření. Lapač snů už mají určitě všichni nad svou postelí a možná někde v koutku číhá pěkný vypasený pavouk, kterého jsme si vyrobili.

V jednom ze tří oddělení čekaly na žáky soutěže. Jelikož si někteří přinesli i lampiony, procházka směrem na zdejší hřbitov a po okolí byla pěknou tečkou naší akce. Někteří se popravdě trošku báli, ale většina byla odvážná. Po večeři nás čekala pohádka, a kdo chtěl, mohl si vyzkoušet hru Lovci duchů. Zbývala už jen malá chvilka se připravit ke spánku a všichni jako housenky jsme usínali u lapačů zlých snů. Sluníčko nás v sobotu hezky probudilo a všichni se těšili na své rodiče, aby jim povykládali, co jsme prožili.

Děkujeme všem, kdo se přihlásil za jejich šikovnost a paní Dostálové za plný tác ovoce, po kterém se zaprášilo. Tak příští rok zase tady! (fotogalerie)

Jana Urbanová, Renáta Gašperíková a Klára Rusínová