Škola v přírodě Horní Bečva

14.06.2018 21:30

V pondělí nás autobusy vyvezly na Pustevny a my jsme šli k Radegastovi. Ale asi se na nás nazlobil a při zpáteční cestě nás postihla bouřka. Moc milé to nebylo, ani pláštěnky nás nezachránily. Byli jsme mokří na kost, na večeři jsme měli rizoto.

V úterý ráno nás posílila vydatná snídaně - skvělé švédské stoly. Pak nás čekala popletená olympiáda ze šesti disciplín např. hod gumákem, skok přes švihadlo, člunkový běh atd. Na oběd jsme měli rybí filety s bramborovou kaší a odpoledne jsme šli do lesa. Na večeři byly buchtičky s krémem.

Ve středu ráno jsme kreslili vlajky. Na oběd jsme měli maso s rýží. Odpoledne jsme běželi branný závod, který byl moc hezký. Bylo v něm šest otázek, mohli jsme být po dvojicích nebo po trojicích. Na večeři jsme měli špagety, večer jsme byli u táboráku, kde jsme zpívali písničky.

Ve čtvrtek jsme hráli turnaje vždy A proti B. Jeden turnaj byl v přehazované, ve které jsme vyhráli proti 4.B, druhý ve vybíjené ve které nás 4.B porazila, a třetí ve fotbale, ve kterém jsme vyhráli. Byli jsme strašně rádi a odpoledne jsme šli opět do lesa, kde jsme hráli hry, a dostavovali domečky z klacíků, kapradí a dřeva. Večer jsme to rozbalily při diskotéce.

V pátek ráno jsme se začali balit. Když jsme si zabalili, tak bylo vyhlášení turnajů, poháry předával pan učitel Petráš převlečený za klokana. Na oběd byl smažený květák. Při čekání na autobus jsme hráli hry. Když jsme přijeli, byli jsme rádi, že jsme zase doma. Škola v přírodě se nám moc líbila (fotogalerie).

Za všechny zúčastněné Veronika Rosová, 4.A