Recitační odpoledne

19.03.2019 22:08

Ve čtvrtek 14. března se v naší knihovně uskutečnilo školní kolo recitační soutěže pro žáky 6. až 9. ročníku. Sešlo se nás tam celkem 14, z toho 3 členové poroty. Po vyslechnutí všech recitátorů měla vskutku nelehký úkol. Všichni soutěžící totiž pilně trénovali, aby předvedli co nejlepší výkon. Podařilo se jim to.

Jak nakonec porota rozhodla? Ve 3. kategorii, kam patří 6. a 7. třída, se o 3. místo podělili Anežka Hrdličková z 6.B a Štěpán Cigánek ze 7.B, na stříbrné příčce skončila Anna Ocásková z 6.A a zvítězila Markéta Cigánková také z 6.A. V nejstarší kategorii, tj. 8. a 9. třída, byla třetí Eliška Kremlová z 9. třídy, druhá Veronika Hasalová také z devítky a na zlaté příčce se umístila Bláža Orlitová z 8.B. Gratulujeme!

Všichni zúčastnění zaslouží pochvalu za to, že měli chuť obětovat svůj volný čas přípravě na soutěž a potěšili nás skvělými výkony. Děvčatům, které skončily na 1. a 2. místě, budeme držet palce ve středu 20. března, kdy naši školu budou reprezentovat v Novém Jičíně v okrskovém kole.

Lada Ocásková, Radka Demová, Antonín Kusák