Předvánoční sportovní týden

15.12.2013 11:29

Hned několika sportovních akcí se zúčastnili naši žáci ještě před vánocemi a byli v nich velmi úspěšní. Ale pěkně postupně. Nejdříve se konalo školní kolo ve florbale pro dívky a chlapce. Všichni bojovali ze všech sil, ale zvítězit mohli jen někteří. Tady přinášíme konečné výsledky. (fotogalerie)

                                                                                                                                                                    

Mladší dívky:                                                                    Starší dívky:

1. místo   7. třída (Závadová, Pantůčková, Trefilová)             1. místo   9. třída (Trnčáková, Davidová, Postová)

2. místo   7. třída (Hatlapatková, Dorazilová, Stoklasová)       2. místo   9. třída (Sommerová, Sňahničanová)

3. místo   7. třída (Krumpolcová, Hanzelková)                       3. místo   8. třída (Holeňová, Davidová, Kremlová)

 

Mladší chlapci:                                                                 Starší chlapci:

1. místo    7. třída (Štramberský, Dvořák, Janýška)               1. místo    9. třída (Urban, Büchi, Bělíček, Čekal)

2. místo    6. třída (Zelík, Mičulek, Bezděk, Hrubý)                 2. místo    9. třída (Václavík, Krutílek, Pantůček, Páter)

3. místo    7. třída (Kopecký, Zábranský, Mikš)                      3. místo    9. třída (Vahala, Pospěch, Novotný)

 

 

To ovšem není jediná florbalová zpráva. Naplno se rozběhla okrsková kola ve florbale mladších a starších dívek. A vedlo se nám na výbornou. Nejdříve mladší dívky na svém turnaji ve Studénce nenašly přemožitele a po výhrách nad ZŠ Tyršova Nový Jičín 5:0 a ZŠ Studénka 4:0 postoupily do okresního finále. Do něj se probojovala také starší děvčata. Ta vyhrála turnaj ve Štramberku, když porazila ZŠ Veřovice 5:2 a následně ZŠ Štramberk 3:2. Za naší školu nastoupily: Katka Hatlapatková, Simona Závadová, Eva Pantůčková, Jitka Novotná, Eliška Trefilová, Nela Dorazilová, Iva Řezníčková, Lucie Vahalíková, Jana Davidová, Veronika Kremlová, Kristýna Trnčáková, Nikola Davidová, Kristýna Postová a Veronika Sommerová. Holkám děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy. (fotogalerie)

 

O další školní úspěch se postarali žáci pátých tříd. Ti v dalším kole ligy v miniházené porazili základní školy z Bartošovic, Hostašovic a Šenova a stali se tak vítězi tohoto kola. Gratulujeme a přejeme hodně úspěchů i v jarní části této ligy. Reprezentovali nás: Jakub Zdražil, Martin Hrubý, Patrik Büchi, Marie Vahalíková, Kamil Krutílek, Robin Raška, Martin Hub a Jessika Sadílková. (fotogalerie)

 

Za sportovní redakci Roman Horut a Libor Petráš