Předprázdninové spaní ve školní družině

29.06.2016 19:30

Byl to opravdu horký páteční den, na který jsme se těšili a trošku se obávali, jak to teplo zvládneme. Ale obavy se rozplynuly díky malým ventilátorům. Náš program začal po 16. hodině. Pod rukama šikovných dětí vznikala pěkná trička, ohodnocená ostatními. Však se sami podívejte do naší fotogalerie. A uvidíte tam i okamžiky, kdy si děti v chládku naší tělocvičny poměřily své schopnosti při plnění jednotlivých úkolů.  Soutěžili jako tým, pro který získávali body a vymysleli si i svůj název, jako SLIZÁCI, DUHOVKY a PIRANĚ.

Čas plynul rychle a bylo na čase se připravit na cestu k hradu a tam si opéct naše špekáčky. Sluníčko bylo již nízko nad obzorem a venku bylo touto dobou již příjemně. Minuli jsme i akci u fary, tak mohly některé děti zamávat rodičům či sourozencům.

Dřevo i další věci nám paní vychovatelka již vyvezla, takže se šlo mnohem lehčeji do kopce. Každý si pochutnal a cestou zpět jsme se těšili na příjemné sprchování v nových sprchách u tělocvičny. Při poslechu pohádky se dobře usínalo. Ráno všechny čekala snídaně ve školní kuchyňce a taky závěrečné hodnocení jednotlivých týmů a jejich ocenění. Myslím si, že všem se akce líbila a noc ve škole byla pro nás zážitkem. Přejeme všem dětem krásné prázdniny, dejte na sebe pozor a odpočiňte si dle svých představ.

Jana Urbanová, Renáta Gašperiková a Klára Rusínová