Milá maminko!

14.06.2015 14:30

Zažila jsem nádherný den! Ve středu 10. 6. 2015 jsme byli se třídou na výletě v Olomouci. Byla to vážně zábava, a proto bych se s Tebou chtěla podělit o zážitky.

Sraz jsme měli v 7.00 na Starém Jičíně. Ráno sice byla trochu zima, ale než jsme dojeli do Olomouce, počasí se vyjasnilo. První dojem byl velice dobrý. Tramvají a autobusem jsme dojeli do ZOO na Svatý Kopeček. Zdálo se mi, že se rekonstruuje snad čtvrtina zoo, na rozhlednu jsme se třeba vůbec nedostali. Přesto jsme si prohlédli některá zvířata, posvačili, popovídali si a dali jsme si kuličkovou zmrzlinu. Byla fakt výborná. Pak už jsme jeli k pedagogické fakultě, odkud jsme se vydali pěšky přes park do Rozária. Tady jsme měli rozchod, ale spíš jsme odpočívali a těšili se do Šantovky. Když už jsme měli konečně vyrazit, Richard zjistil, že nemá mobil. Neštěstí ho rychle našel a my, celí natěšení, jsme se vydali na cestu. Budova nákupního centra Šantovka je obrovská! Všichni jsme byli nadšeni! Jako první jsem navštívila obchod s oblečením, ale to asi všechny holky. Kluci okamžitě zamířili do restaurací. Pak už nás čekala jen hodinová cesta autobusem do Nového Jičína.

Mami, však víš, jak jsem dopadla. Doma jsem se pomalu nemohla postavit na nohy. Ale byla to opravdová sranda a moc jsem si to užila. Jenom mě mrzí, že s námi nejeli i dva nemocní kluci. Snad jim to příště vyjde.

                                                                                                                                                  Tvoje sedmačka

Vybráno z dopisů Michaely Horutové, Barbory Kuchtové, Barbory Šimíčkové a Jiřího Lukáše