Jsme pro „vousy" aneb vousy na pomoc!

14.12.2014 11:46

Jako nejzkušenější výtvarníci školy jsme se zúčastnili výtvarné soutěže Movember 2014. Naším úkolem bylo nakreslit obrázek na téma „vousy“. Některým z nás se téma zalíbilo, mnozí kreslili i doma. Díla se nám povedla, a tak jsme netrpělivě čekali, co bude dál.

Poslední listopadový týden jsme si je mohli prohlédnout na Městském úřadě v Novém Jičíně. A konečně jsme se pak ve čtvrtek, 11. 12. 2014, v Novém Jičíně v Mäjnl Dance Clubu zúčastnili vyhlášení výsledků této soutěže. Všichni jsme byli plní očekávání, jestli vyhrajeme. A nakonec jsme se dočkali.

Hedvika Ocásková obsadila 3. místo a Veronika Dorazilová se svým obrázkem v soutěži zvítězila. Všichni jsme se radovali. Hlavní cenou je totiž celodenní výlet do Heiparku v Tošovicích pro celou třídu!

Našimi pracemi jsme podpořili dobročinnou nadaci Movember, která bojuje proti mužským onemocněním. Jsme rádi, že jsme se dozvěděli, že něco takového vůbec existuje, a že jsme pomohli, a už se všichni těšíme na výlet .

                                                                                                                            Výtvarníci a výtvarnice z 9. třídy

Poznámka na závěr:

Soutěže Movember se z naší školy nezúčastnili pouze deváťáci, ale taky několik páťáků. Ti sice na pomyslné stupně vítězů nedosáhli, svými obrázky však rozhodně ostudu neudělali. Velkou pochvalu si zaslouží Maruška Rybářová, Nikol Šimonová, Honza Balcar a Tereza Gajdošíková.

O tom se můžete přesvědčit ve fotogalerii, obrázky vousatých čertů jsou z jejich dílny!

 

Lada Ocásková