HopJump, muzeum techniky, noc ve škole aneb V.B na výletě

22.06.2022 21:27

Výlet do Ostravy 

Ve středu 8. 6. ráno jsme nasedli do autobusu a jeli do Ostravy. Když jsme přijeli, pršelo. A tak jsme se šli schovat pod přístřešek. Poté jsme šli do muzea U6, kde byly různé věci a stroje. Šli jsme tam do ponorky, která byla uvnitř velmi zajímavá. 

Ve dvanáct hodin jsme šli do HopJump, největšího trampolínového parku v Ostravě. Tam nás převzal instruktor, který měl pro nás nachystanou spoustu her a zábavy. Poté jsme jeli zpátky do školy.  

                                                                                                                                                      Marek Křížek

 

Spíme ve škole 

Dne 9. 6. a 10. 6. jsme spali ve škole. Ráno jsme si přinesli do školy místo aktovek karimatky, spacáky, polštáře a plyšáčky. Dopoledne jsme se učili. Potom jsme se vydali do Vrtule, ale déšť nám to pokazil. Do školy jsme dorazili celí mokří. Ve škole nás uvítalo skvělé překvapení, přivezli nám objednanou pizzu a paní učitelka udělala čaj. Potom jsme se dívali na pohádku a čekali, než se setmí. Deváťáci nám mezitím připravovali stezku odvahy. Když se setmělo vyrazili jsme do temných chodeb školy. Naším úkolem bylo projít školou do třetího patra a podepsat se na papír, který ležel na pingpongovém stole. Stezka odvahy byla strašidelná, ale všem se nám líbila. 

Ráno jsme hráli hry a odpoledne jsme šli domů. Nikdo nebyl nemocný a všichni jsme si naše výlety užili.

Naše zážitky můžete shlédnout zde ve fotogalerii.

                                                                                    Eliška Černošková, Romana Janovská a Valentýna Šustková