Hledali jsme novou Ester

14.03.2018 19:44

V pondělí 5. března jsme nešli do školy, ale nasedli do autobusu, který měl namířeno do Velkých Karlovic. Tam se totiž v penzionu Tabačka konal lyžařský výcvik pro žáky 7. a 8. tříd naší školy. A my jsme chtěli být samozřejmě u toho.

Abychom moc nezaháleli, nazuli jsme lyže hned po příjezdu a rychlém vybalení. Velká dávka lyžování nás vlastně čekala celý týden. A tak nebylo divu, že lyžovat se naučili i takoví, kteří o tom v pondělí silně pochybovali. Ve čtvrtek jsme se všichni zúčastnili závodu ve slalomu, kde jsme předvedli své lyžařské umění.

Kromě lyžování jsme společně trávili večery, kdy jsme zažili spoustu legrace a ověřili si, že jsme docela dobrá parta. Všechno strašně rychle uteklo. Po týdnu plném lyžování, her a skvělých zážitků jsme se vraceli opět domů. Novou Ester jsme sice nenašli (i když někteří lyžovali vážně skvěle), ale lyžák jsme si užili (fotogalerie). I díky dobré kuchyni v penzionu Tabačka a také díky našim vedoucím, kteří se o nás starali (paní zdravotnici Balcarové, paní učitelce Dobiášové, paní učitelce Horutové a panu učiteli Petrášovi).

Za 35 zúčastněných lyžařů zprávu napsali žáci 7.B a 8.ročníku