Bronzová vybíjená

05.03.2015 17:40

Ve středu 4. března se v Novém Jičíně uskutečnil turnaj ve vybíjené pro chlapce a dívky 4. a 5. tříd. Kromě našeho týmu se soutěže zúčastnila také pořádající ZŠ Dlouhá 56 a družstva ze ZŠ Komenského 68 a ZŠ Hodslavice.

Všechny zápasy byly velice vyrovnané a napínavé, bojovalo se o každý míč, a tak o konečném pořadí rozhodovalo až poslední utkání celého klání. Jako již tradičně se našemu družstvu nepodařil vstup do turnaje, kdy jsme velmi rychle prohrávali, a chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do tempa. Po překonání úvodní nervozity jsme se však uklidnili a naše hra začala přinášet výsledky. Výborně jsme zvládli ale až poslední zápas, proto naše úsilí stačilo jen na 3. místo. Rád bych vyzdvihl fair-play chování našich hráčů, kteří se přiznali i při rozhodčím neodpískaném vybití a nezneužili tak „výhodu“ proti soupeři.

Školu reprezentovali: Mirek Synek, Lukáš Zelík, Tomáš Kočnar, Nela Nasswetterová, Lucka Jančíková z 5. třídy a Jarek Václavík, Vojta Cigánek, Max Rosa, Tomáš Janíček, Tadeáš Kunovský a Matyáš Kunovský ze 4. třídy. Všem děkujeme za reprezentaci naší školy a do příště přejeme, aby získané zkušenosti zúročili již od začátku turnaje (fotogalerie).

Libor Petráš